Story

 

Story

 

Digitalisering is een onderdeel van ons leven geworden. Computers, tablets en smartphones zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Met Bromelia Bookmark willen wij bereiken dat ook planten een belangrijk deel uitmaken in uw leven. Wij streven ernaar dat u deze boodschap ‘Bookmark’ in uw geheugen plant en om u hierbij te helpen zijn onze plantenlabels tevens te gebruiken als een boekenlegger.

Planten in huis geven rust. Wij stimuleren graag dat u deze noodzakelijke rust neemt en even uit de vaak hectisch digitale wereld stapt door bijvoorbeeld een boek te lezen. Wist u dat lezen uw geheugen verbetert en uw concentratie verhoogt?

 
 

In Nederland ligt het aantal laaggeletterden schrikbarend hoog. Zo’n 2,5 miljoen volwassenen hebben moeite met lezen en/of schrijven. Veel van deze volwassenen schamen zich ervoor, zelfs zo erg dat ze zich soms afsluiten van de samenleving. Ons doel met Bromelia Bookmark is dat wij met een deel van de opbrengsten een bijdrage kunnen leveren om deze mensen te helpen.